Aktiva WordPress-tillägg

Ett WordPress-tillägg lägger till funktionalitet som inte finns inbyggt i WordPress från början. För alla våra produkter inom 3W är följande WordPress tillägg (plugin) aktiva.
För 3W Extra och 3W Egen Server kan ni fritt välja plugin som ni önskar utöver dessa.

Genom att läsa på lite om tilläggen nedan får du en uppfattning om vad du kan göra på 3W. Här är en beskrivning av de mest användbara tilläggen:

Jet Pack

Detta tillägg boostar din WordPress sida. Det är ett plugin som lägger till extra funktionalitet på din sida. Läs mer på jetpack.com. För att aktivera tillägget krävs det att man registrerar det. Följ bara instruktionerna.

Yoast SEO

Detta plugin hjälper med sökoptimeringen av din sida. Det ger dig hintar och förslag för ditt innehåll för att optimera chanserna att hamna så högt som möjligt på Google.

Contact Form 7

Contact Form 7 från Takayuki Miyoshi hjälper dig att smidigt och enkelt skapa forulär till din sida. T.ex ett kontaktformulär. Används med fördel med Really Simple CAPTCHA från  Takayuki Miyoshi för formulär utan spam.

Header and Footer.

Kan du CSS och JavaScript och vill själv ha kontroll på stylingen av din sida? Detta tillägg ger dig fria tyglar att själv lägga till kod i sidan footer och header för styling och funktion.

RSS importer från wordpressdotorg

Lägg till RSS flöde på din webbsida.

Här är listan på samtliga aktiva tillägg i denna version av 3W:

Alla tillägg är öppen källkod och ni kan få tillgång till källkoden på begär