Länkbygge: Svara på frågor

Ett tips för att skapa naturliga länkar till den egna webbplatsen är att svara på frågor på nätet. Sök helt enkelt på frågor som du kan besvara, exempelvis: ”Hur skapar man naturliga länkar?” på Google. De topprankade resultaten där är väldigt intressanta för din kundgrupp. Gå in på dessa forum eller frågewebbplatser och svara helt enkelt på frågan. Länka även till din webbplats för djupare information i ämnet. Länkar när man skriver dem som svar på frågor uppfattas oftast inte som spam på forum eller frågeplatser.

Om du hittar frågor som du inte har någon artikel på din webbplats om så skriv en artikel eller ett blogginlägg om detta innan du svarar på frågan. På så sätt har du alltid en relevant webbsida att länka till.

Detta är bara en av många länkbyggarstrategier. Följ nyheterna här på 3w.nu för att få nya tips och tricks för hur ni kan förbättra er webbnärvaro!