Säkerheten först – begränsad inloggning

På grund av alltför många försök att hacka denna tjänst via inloggningssidan har vi nu höjt säkerheten. Fem misslyckade inloggningar i rad gör att det IP-nummer man ansluter ifrån blir blockerat i 24 timmar. Utöver det så deltar även 3w.nu i ett nätverk av WordPress-installationer som arbetar tillsammans. Om ett IP-nummer misslyckas på minst tre olika platser på detta sätt blockeras den från alla som använder nätverket.

Detta ska förhoppningsvis minska de intrångsförsök som på senare tid har drabbat denna tjänst. Senast igår morse gick tjänsten ned en liten stund på grund av en synnerligen aggressiv sådan attack.

Skulle ni råka blockera ut er själva måste ni alltså vänta 24 timmar innan ni kan försöka igen. Ni kan även prova att ansluta från en annan plats.