Snabb, snabbare, CDN!

För cirka ett år sedan skröt vi med att det tog i snitt 200 ms att generera en sida här på 3w.nu. Rena snigelfarten! Nu med hjälp av Amazons CloudFront är vi nere i hastigheter runt 30 ms för sidor och resurser som laddas från 3w.nu!

Amazons CloudFront är ett så kallat CDN (Content Delivery Network). Det bästa med att vara kund på 3w.nu är att du som kund behöver inte sätta dig in i de tekniska detaljerna. Det vi kan säga är istället bara så enkelt som att det gör din sida otroligt snabb att ladda!

Allt är klart och konfigurerat och som vanligt är det enda ni som kund behöver tänka på är innehållet! Snabbhet har betydelse för sökmotoroptimering och inte minst användarupplevelse. Det går behagligt fort att klicka sig runt på en webbsida som levereras via CDN.

På tal om användarupplevelse. Detta förbättrar även hastigheten när du själv som administratör arbetar med sidan via webbgränssnittet! Inga tråkiga väntetider medan du ska välja bilder eller skriva dina inlägg!

Tveka inte, flytta din sida till 3w.nu!