Om 3w.nu

3w.nu erbjuder bekymmersfri hosting av din hemsida i WordPress. Vi erbjuder WordPress som en tjänst. Ni behöver bara hantera innehållet, tekniken tar vi hand om! Vi ser till att både WordPress och alla dess tillägg alltid är uppdaterade till senaste version för att minimera risken för hacker-intrång.

Efter många år i branschen och många och åter många installationer av WordPress så har vi upplevt ett och samma problem om och om igen: Vi installerar WordPress åt en kund men sedan orkar/vågar/hinner inte kunden ta hand om installationen och sköta uppdateringar och annat tekniskt underhåll. Vi erbjuder därför WordPress som en tjänst, ni som kund behöver inte alls tänka på det tekniska underhållet! Ny hyr en färdig lösning för er hemsida.

WordPress är öppen källkod. Allt innehåll som ni skapar i detta verktyg i vår tjänst kan ni med enkelhet flyttas till en egen WordPress-installation om ni så skulle önska en dag. Innehållet är självfallet ert att använda hur ni önskar!

3w.nu är en tjänst som drivs av New Seed IT Solutions AB. New Seed har en lång erfarenhet av att båda drifta och utveckla WordPress. New Seed är en partner att lita på.