Vanliga frågor

Vad är det för skillnad på denna WordPress och ett eget webbhotell?
Detta är inget vanligt webbhotell, det enda ni får tillgång till är just WordPress. I ett vanligt webbhotell får man oftast tillgång till en öppen WWW-katalog, en FTP-katalog, e-posttjänst och ibland lite annat. För dem som inte behöver tillgång till (eller förstår sig på) detta så erbjuds denna tjänst som en enkel och klar att använda hemsida.

Vad är det för skillnad på denna WordPress och en egen installation av WordPress på eget webhotell?
Rent innehållsmässigt i stort sett ingen alls. Den stora skillnaden är att ni hyr in er i en plattform som 3w.nu underhåller och borgar för kvalitén på. Vi använder alltid de senaste säkerhetsuppdateringarna samt så granskar vi all kod för insticksprogram och tema som används i vår installation av WordPress.

Vad är det för skillnad på denna tjänst och gratistjänsten från WordPress.com?
Det är inte så stor skillnad i grunden. Vi rekommenderar varmt gratistjänsten från WordPress.com för dem som nöjer sig med den. Fördelen med oss är närheten och supporten vi erbjuder. Dessutom kan vi hjälpa er mycket mer individuellt än vad som går via WordPress.com. Väljer ni att använda egen domän och slippa reklam kostar dock tjänsten från WordPress.com $99 om året och är alltså inte heller gratis längre.

Hur hanteras min e-post för domänen?
E-post ingår inte i denna tjänst. Det finns många andra bra lösningar för e-posthantering på nätet. Vill ni ha tips eller hjälp med hantering av e-post i samband med denna tjänst så kontakta oss för ytterligare detaljer.

Kan vi installera insticksprogrammet X på denna WordPress-tjänst?
Vi förbehåller oss rätten att granska all kod som ska publiceras i vår tjänst. Detta för att inte något enskilt insticksprogram ska införa varken säkerhetsrisker eller prestandaproblem. Tyvärr är många insticksprogram dåligt skrivna. 3w.nu granskar och installerar de insticksprogram som lever upp till våra krav på prestanda och säkerhet.

Kan vi installera ett egenutvecklat insticksprogram på denna WordPress-tjänst?
Precis som för vilket insticksprogram som helst så förbehåller vi oss rätten att granska koden innan den inkluderas. Om insticksprogrammet lever upp till våra krav är det dock inga problem att installera och aktivera det för bara er WordPress-konfiguration.

Kan vi installera temat X på denna WordPress-tjänst?
Precis som för insticksprogram kommer även tema att granskas. Tema innehåller nämligen inte bara en formatmall för utseende utan består även den av källkod. Vi granskar dessa och förbehåller oss rätten att godkänna dem.

Kan vi installera ett egenutvecklat tema på denna WordPress-tjänst?
3w.nu förbehåller sig rätten att granska all kod innan den installeras. Om den uppfyller våra krav på prestanda och säkerhet så är det inga problem att aktivera ett tema för en enskild WordPress-konfiguration.

Vill du veta mer? Kontakta 3w.nu!

* OBS! Angående domänadressen så ingår det en valfri domänadress från BIZ, COM, EU, INFO, NET, ORG, SE. För övriga domäner kan extra kostnader tillkomma. Om ni redan äger en domän kan det ibland tillkomma kostnader från er nuvarande leverantör för att överföra denna domän. För er information gällande överföring av domäner kontakta oss.